2d World Frolov Chess Championship in Pardubice
Chess News
Gens una sumus!


Authors enter.

Author: at to
Депутатська недоторканність. Концептуальний погляд.
Автор: Артур Фролов      Дата: 16.05.2018 18:54


Депутатська недоторканність. Концептуальний погляд.      
     
     
     
     Ця тема мусується в суспільстві весь час. Депутатська недоторканість це захист обраного представника від діючої влади, яка в Україні є синонімом організованої злочинності. Якщо позбавити депутатів недоторканності, то це призведе до втрачання можливостей носіїв правди цю правду висловлювати. Миттєво проти опозиції будут сфабриковані фейкові кримінальні справи, й останній бастіон народовладдя буде зруйновано. Країна перетворится на зменшену копію РФ.
     Хто ж проштовхує це питання? Відповідь дуже проста - це питання педалює реальна злочинність, якій належить реальна влада в країні. Й не тільки для того, щоб узурпувати всю владу, всі 100% можливостей. Іншою метою є каналізувати невдоволення людей саме проти депутатського корпуса, проти інституції як такої. Звісно, що позбавлення недотокнанності не призведе до покращення боротьби зі злочинністю, бо саме злочинці не простраждають, саме вони й очолюють цю так звану "боротьбу".
     В нашому випадку маємо справу з класичною підміною, коли злочини вчиняє одна група осіб (організована злочинність), а покарати пропонується іншу групу (депутатів).
     Чи дамо себе надурити? Та хто ж нас спитає!


Автор: Артур Фролов прочтений: 3105 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 20060
  Цена: 10 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Календарь
Федерация Украины
ChessBomb
ChessArbiter
Chess-Results
ICK
FIDE
Федерация России



Idea and Design
Noo
To design company